fbpx
loader image

OKOS PARKOLÁS ÉS SZENZOROS FORGALOMSZÁMLÁLÁS
benzinkutak számára

A benzinkutakon nap mint nap rengeteg gépkocsi halad át, ám a pontos számokról jellemzően nem áll adat rendelkezésre, illetve azt sem tudni, hogy pontosan mennyi időt töltenek el a vásárlók a töltőállomásokon, az autómosóban vagy a parkolókban. Ez megnehezíti a szolgáltatások minőségének és a benzinkút működési hatékonyságának növelését, hiszen nem ismertek a szezonális minták és trendek.

Okos Parkolás

Okos Parkolási megoldásunk – amely alapját a parkolóhelyekre és a benzinkút egyéb részeire telepített Okos Parkolószenzorok adják – lehetőséget nyújt a benzinkutak működésének optimalizálására. A foglaltsági adatok gyűjtésével megoldásunk képes meghatározni az összetett szezonális mintákat és trendeket legyen szó a töltőállomásokon, autómosóban vagy parkolókban eltöltött időről. Ezek figyelembevételével fejleszthetők a szolgáltatások és növelhető a hatékonyság, például a személyzet létszámának növelésével a forgalmasabb, és csökkentésével a kevésbé forgalmasabb időszakokban. A rendszer statisztikai kimutatásokat biztosító felülete, az Okos Parkolás Dashboard rendkívül felhasználóbarát, így kezelését bárki könnyen elsajátíthatja.

Forgalomszámlálás

Forgalomszámláló megoldásunk a benzinkútra érkező és távozó gépjárműforgalmat monitorozza az útburkolatba süllyesztett szenzorok és egy statisztikai információkat szolgáltató Forgalomszámláló Dashboard segítségével. Az így gyűjtött adatok tovább segítik a benzinkút szolgáltatásainak és üzemeltetésének optimalizálását a szezonális trendek és minták feltérképezésével.

Az Okos megoldásokkal járó előnyök

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Bevételek maximalizálása

Trendek feltérképezése

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Bevételek maximalizálása

Trendek feltérképezése

Optimalizáld szolgáltatásaidat
és növeld a hatékonyságot valós-idejű és historikus adatok
segítségével!

Kérj ajánlatot még ma!

Partnereink