loader image

OKOS PARKOLÁS ÉS SZENZOROS FORGALOMSZÁMLÁLÁS
benzinkutak számára

A benzinkutakon nap mint nap rengeteg gépkocsi halad át, ám a pontos számokról jellemzően nem áll adat rendelkezésre, illetve azt sem tudni, hogy pontosan mennyi időt töltenek el a vásárlók a töltőállomásokon, az autómosóban vagy a parkolókban. Ez megnehezíti a szolgáltatások minőségének és a benzinkút működési hatékonyságának növelését, hiszen nem ismertek a szezonális minták és trendek.

smart lynx smart parking gas station

Okos Parkolás

Okos Parkolási megoldásunk – amely alapját a parkolóhelyekre és a benzinkút egyéb részeire telepített Okos Parkolószenzorok adják – lehetőséget nyújt a benzinkutak működésének optimalizálására. A foglaltsági adatok gyűjtésével megoldásunk képes meghatározni az összetett szezonális mintákat és trendeket legyen szó a töltőállomásokon, autómosóban vagy parkolókban eltöltött időről. Ezek figyelembevételével fejleszthetők a szolgáltatások és növelhető a hatékonyság, például a személyzet létszámának növelésével a forgalmasabb, és csökkentésével a kevésbé forgalmasabb időszakokban. A rendszer statisztikai kimutatásokat biztosító felülete, az Okos Parkolás Dashboard rendkívül felhasználóbarát, így kezelését bárki könnyen elsajátíthatja.

Forgalomszámlálás

Forgalomszámláló megoldásunk a benzinkútra érkező és távozó gépjárműforgalmat monitorozza az útburkolatba süllyesztett szenzorok és egy statisztikai információkat szolgáltató Forgalomszámláló Dashboard segítségével. Az így gyűjtött adatok tovább segítik a benzinkút szolgáltatásainak és üzemeltetésének optimalizálását a szezonális trendek és minták feltérképezésével.

smart lynx petrol station traffic monitoring

Az Okos megoldásokkal járó előnyök

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Bevételek maximalizálása

Trendek feltérképezése

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Bevételek maximalizálása

Trendek feltérképezése

Optimalizáld szolgáltatásaidat
és növeld a hatékonyságot valós-idejű és historikus adatok
segítségével!

Kérj ajánlatot még ma!

Partnereink