Dashboard

A valós idejű parkolóhely-foglaltsági adatokat kielemezve létfontosságú statisztikai információkat tesz elérhetővé a parkolásüzemeltetés számára, aminek segítségével hatékonyabbá tehető az üzemeltetés, valamint az infrastruktúra kihasználtsága.

Az interaktív, térképalapú, valós idejű és historikus adatmegjelenítés és személyre szabható riasztások segítségével az okos parkolási rendszer üzemeltetése pofonegyszerű.

Az előre definiált statisztikai kimutatások magukban foglalják az átlagos parkolási időt, a parkolási események számát, a kihasználtsági arányt, valamint parkolási események hossza szerinti eloszlását.

Igény esetén biztosított a teljes hozzáférés, mely segítségével módosíthatók a már meglévő statisztikai kimutatások és új, egyedi lekérdezések hozhatók létre.

A nyersadatok valamint a kimutatások könnyedén exportálhatók harmadik feles rendszerekbe történő integrálás vagy épp a döntéshozók támogatása céljából.

TELJESKÖRŰ INFORMÁCIÓT NYÚJTÓ ADATBÁZIS

Olyan valós idejű adatokhoz biztosít hozzáférést, amelyek korábban nem voltak elérhetők, ráadásul az adatokból készült statisztikai elemzések egy kattintással elérhetővé válnak.

EGY HELYEN MINDEN, AMI PARKOLÁSMENEDZSMENT

A parkolózónák, rakodóhelyek és -időszakok, lezárások és kizárólagos parkolóhelyek mind-mind egy felületről menedzselhetők.

FELHASZNÁLÓBARÁT MEGJELENÍTÉS

Térkép alapú megjelenítés, előre definiált statisztikai mutatókkal és grafikonokkal, egyedi parkolóhely csoportok kialakításának lehetőségével a kimutatások gyors elkészíthetőségének érdekében.

SZEMÉLYRESZABOTT HOZZÁFÉRÉS

Ügyféligény szerinti felhasználószintű jogosultsági körök alakíthatók ki az adatok védelmének az üzemeltetés biztonságának biztosítása érdekében.