Parker - Mobil alkalmazás

Az ügyféligények legmagasabb szintű kielégítése céljából fejlesztett alkalmazás, mely nem csak a szabad parkolóhelyek megtalálásában segíti a felhasználókat, de az úticéljukhoz való eljutást is megkönnyíti.

Valós idejű parkolóhely-foglaltsági adatokat tesz elérhetővé felhasználói számára, akiknek lehetőségük van továbbá csak a számukra releváns parkolóhelyek megjelenítésére is, legyen az mozgássérültek számára, vagy rakodási célból fenntartott, de akár elektromos töltővel rendelkező parkolóhely.

Mindemellett az alkalmazás a parkolózónának megfelelő mobilparkolás elindításában is segítséget nyújt.

iOS és Android operációs rendszerrel rendelkező készülékek esetében érhető el.

Az alkalmazás arculata igény esetén szabadon meghatározható.

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ

Szűrők segítségével képes a felhasználó számára releváns parkolóhelyek megfelenítésére (pl. mozgássérült, rakodó vagy akár elektromom töltővel ellátott parkolóhelyek).

GYORS ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Intuitív kezelőfelület keresési előzményeket is megjelenítő keresővel és, a parkolójegy kényelmes megvásárlása érdekében, akár több rendszám elmentésének lehetőségével.

VALÓS IDEJŰ INFORMÁCIÓ

Színkódolt, valós idejű parkolóhely-foglaltsági adatok, amelyek a felhasználó pozíciójához alkalmazkodva folyamatosan naprakészek.

HARMADIK FELES ADATINTEGRÁCIÓRA KÉSZ

Külső forrásból származó információ (pl. valós idejű parkolóház foglatsági és díjszabási adatok) integrálására is képes a teljeskörű parkolási megoldás biztosítási érdekében.


telepített és jelenleg is üzemeltetés alatt álló parkolószenzor

NÉZD MEG AZ ALKALMAZÁSBAN!


Parker
Parker
mobil alkalmazás