Parkolószenzor & szenzormenedzsment

Útburkolatba süllyesztett parkolószenzorok segítségével monitorozzuk az egyes utca parkolóhelyek foglaltsági állapotát. A szenzorok a mágneses térben történő változásokat érzékelik, vagyis amennyiben szignifikáns változás következik be a mágneses térben, a szenzor ezt érzékelve üzenetet küld a központi szenzormenedzsment rendszer számára, ahol egy mesterséges intelligencia alapú algoritmus segítségével megtörténik az információ kiértékelése, vagyis, hogy az adott parkolóhely éppen foglalt-e vagy szabad.

A szenzorok működési mechanizmusa képes alkalmazkodni a bármilyen parkolóhely típushoz.

A szenzorok NB-IoT hálózaton keresztül kommunikálnak, így működésükhöz nincs szükség kiegészítő hálózati elemek (például bázisállomások és átjátszók) telepítésére. E technológia segítségével biztosítható a szenzorok hosszú, átlagosan 5 évet meghaladó élettartama, minden egyéb külső energiaforrás biztosítás anélkül.

A rendszer folyamatosan alkalmazkodik a környezeti változásokhoz és automatikusan újrakalibrálja magát a historikus parkolási események alapján, aminek segítségével biztosíthatóvá válik a rendszer 99% feletti megbízhatósági aránya.

Szenzor adatlap letöltése

MÁGNESES ÉRZÉKELÉS

Pontos és megbízható járműérzékelés minden időjárási és egyéb, útfelszín állapotát befolyásoló hatás okozta körülmények között.

NB-IOT KOMMUNIKÁCIÓ

Eseményvezérelt, energiahatékony kommunikáció, amely biztosítja a szenzorok hosszú, átlagosan 5 évet meghaladó életartamát minden egyéb kiegészítő hálózati eszköz (pl. bázisállomás és átjátszó) telepítése nélkül.

EGYEDI KIALAKÍTÁS

Kisméretű, útburkolatba süllyesztett, könnyen cserélhető kialakítás, ami a elősegíti a könnyű telepíthetőséget, miközben védelmet nyújt a vandalizmus ellen.

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA-ALAPÚ SZENZORMENEDZSMENT

Folyamatos autokalibráció és a környezeti változásokhoz való alkalmazkodás segítségével biztosítható a rendszer 99% feletti megbízhatósági szintje.

telepített és jelenleg is üzemeltetés alatt álló parkolószenzor

NÉZD MEG AZ ALKALMAZÁSBAN!


Parker
Parker
mobil alkalmazás