loader image

Okos Parkolás
repülőterek számára

A parkolás nagyon értékes erőforrás a repterek számára, hiszen a nem légiközlekedéshez köthető bevételeinek több mint 20%-át a parkolási bevételek teszik ki. Így kiemelten fontos, hogy erről az infrastruktúrától minél több információ álljon rendelkezésre.

smart lynx smart parking airports

Az Okos Parkolási megoldásunk segítségével – amelynek alapját a parkolóhelyekre telepített Okos Parkolószenzorok adják – egy magasabb szintű parkolási élmény nyújtható az utazók számára. Mindemellett növeli a parkolási infrastruktúra üzemeltetésének hatékonyságát és bevételeit a valós idejű és historikus foglaltsági adatok rendelkezésre bocsátásával. A rendszer statisztikai kimutatásokat biztosító felülete, az Okos Parkolás Dashboard rendkívül felhasználóbarát, amely kezelését bárki könnyen elsajátíthatja.

Okos Parkolási megoldásunk biztonságosabbá, könnyebben kezelhetővé és jövedelmezőbbé teszi a repülőtéri parkolást. Az utasokat a szabad parkolóhelyekre navigálja Forgalomirányító Kijelzők és akár a Parker mobil alkalmazás segítségével, amely összességében növelheti a parkolók kihasználtságát. A stressz-és zökkenőmentes parkolási élmény növeli a valószínűségét annak, hogy az utazók inkább a reptéri parkolóhelybérlést választják a transzferszolgáltatások helyett, ami növeli a repterek árbevételeit.

Az Okos Parkolással járó előnyök

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Bevételek maximalizálása

Utazói elégedettség növelése

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Bevételek maximalizálása

Utazói elégedettség növelése

Optimalizáld szolgáltatásaidat
és növeld a hatékonyságot valós-idejű és historikus adatok
segítségével!

Kérj ajánlatot még ma!

Partnereink