loader image

Okos Parkolás és
Szenzoros Forgalomszámlálás üzletek számára

Mivel a bevásárló övezetek parkolói általában nagyon zsúfoltak, a vásárlóknak sokszor vadászniuk kell a szabad helyekre, ami csökkenti a vásárlásra szánt időt, frusztrációt okoz, vagy akár el is tántoríthatja a vevőket. Még ha az üzletek észlelik is, hogy új parkolóhelyekre van szükség, nem áll rendelkezésre kellő információ, amire alapozhatnák a kapacitásbővítés mértékét.

Smart lynx smart parking shopping centres

Okos Parkolás

Okos Parkolási megoldásunk – amelynek alapját a parkolóhelyekre telepített Okos Parkolószenzorok adják – segítségével az üzletek képessé válnak a parkolóhelyeik monitorozására, és olyan értékes adatokat birtokába jutnak, mint a valós-idejű és historikus kihasználtság. A rendszer statisztikai kimutatásokat biztosító felülete, az Okos Parkolás Dashboard rendkívül felhasználóbarát, amely kezelését bárki könnyen elsajátíthatja. A statisztikai információkon keresztül megismerhető, hogy jellemzően mely időszakokban érkezik több vagy kevesebb vásárló a parkolóba. Ezzel a plusz adattal az üzlet működése tovább optimalizálható, többek között a személyzet létszámának forgalomhoz történő igazításával. Az Okos Parkolási megoldás az ügyfélelégedettségre is pozitívan hat, ugyanis a Forgalomirányító Kijelzők és akár a Parker mobil alkalmazás a vásárlókat szabad helyekre navigálják, így nem kell feleslegesen körözniük parkolóhelyre vadászva. Egy bevásárlás mindig a parkolással kezdődik és végződik, ezért kiemelten fontos a zökkenő- és stresszmentes parkolási élmény biztosítása. 

Forgalomszámlálás

Forgalomszámláló megoldásunk érzékeli a bevásárlóközpontok parkolójába érkező és onnan távozó gépjárműforgalmat. Az így gyűjtött forgalmi adatok lehetővé teszik többek között a szezonális minták és trendek pontos feltérképezését és megértését, amely alapján tovább optimalizálható az operatív üzletmenet. A valós idejű és historikus statisztikai információk a Forgalomszámláló Dashboard-on keresztül érhetők el, amelynek kezelése rendkívül felhasználóbarát, így bárki könnyen elsajátíthatja használatát.

Smart lynx traffic monitoring shopping centres

Az Okos megoldásokkal járó előnyök

Kihasználtság monitorozása

Trendek feltérképezése

Bevételek maximalizálása

Vásárlói elégedettség növelése

Kihasználtság monitorozása

Trendek feltérképezése

Bevételek maximalizálása

Vásárlói elégedettség növelése

Szerezz új vásárlókat a parkolóhelyekben rejlő potenciál kiaknázásával, és növeld a meglévő vásárlók elégedettségét!

Kérj ajánlatot még ma!

Partnereink