loader image

Okos Parkolás
vállalatok és intézmények
számára

A dolgozók és látogatók számára fenntartott parkolóhelyek üzemeltetése számos kihívást rejt magában. Ezért kiemelten fontos az intézményvezetők, biztonsági őrök és recepciósok támogatása a parkolási infrastruktúra zökkenőmentes működtetésében és kezelésében.

Smart lynx okos parkolás vállalatok intézmények

A parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ám mégis biztosítani kell, hogy az alkalmazottak és látogatók biztosan találjanak szabad helyet. Probléma, hogy a kevésbé szem előtt lévő parkolók sokszor kihasználatlanok maradnak, de akár az is előfordulhat, hogy a dolgozó vagy vendég csak hosszas keresgélést követően észleli, hogy nincs szabad parkoló vagy ennek az ellenkezője történik, mikor inkább máshol, akár az utcán keres parkolóhelyet, mert nem bízik abban, hogy lesz szabad hely a céges parkolóban.

Okos parkolási megoldásunk – amelynek alapját a parkolóhelyekre telepített Okos Parkolószenzorok képezik – valós idejű és historikus foglaltsági adatok segítségével növeli a parkolási infrastruktúra üzemeltetésének hatékonyságát. A rendszer statisztikai kimutatásokat biztosító felülete, az Okos Parkolás Dashboard rendkívül felhasználóbarát, így kezelését az üzemeltetésért felelős dolgozók, mint például a recepciósok és biztonsági őrök könnyen el tudják sajátítani. Az Okos Parkolási megoldás Forgalomirányító Kijelzők és akár a Parker mobil alkalmazás segítségével a szabad parkolóhelyekhez navigálja a dolgozókat és látogatókat, zökkenőmentes és gyors parkolási élményt biztosítva számukra.

Az Okos megoldásokkal járó előnyök

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Átlátható üzemeltetés

Dolgozói- és látogatói elégedettség növelése

Kihasználtság monitorozása

Adatalapú döntéstámogatás

Átlátható üzemeltetés​

Dolgozói- és látogatói elégedettség növelése​

Növeld dolgozóid és vendégeid elégedettségét, és mutasd meg számukra, hogy találnak szabad parkolóhelyeket!

Kérj ajánlatot még ma!

Partnereink