fbpx
loader image

Parkoló rendszer

Parkolójegy nélküli parkoló rendszerünk segítségével  egyszerű és gyors a parkolókba történő ki- és beléptetés, emellett többféle parkolási díjfizetési módot is biztosít.

Jegy nélküli, gyors be- és kiléptetés

Valós idejű rendszámfelismerés (LPR) kamerával

Moduláris rendszerelemek a személyre szabott megoldásokhoz

Többféle parkolási díjfizetési mód

Állandó belépési engedély az arra jogosult látogatóknak vagy alkalmazottaknak

Parkoló rendszer

Miért válaszd Parkoló
rendszerünket?

Gyors és hatékony

Kétszer olyan gyors, mint a parkolójegyes be- és kiléptetés

Zöld megoldás

Nincs szükség parkolójegyre, így nem keletkezik felesleges hulladék

Sorompós parkolás megoldások

Ügyfélbarát

Többféle fizetési mód és jegy nélküli működés a gördülékeny parkolási élményért

Növekvő árbevétel

Csökkentsd a költségeket és maximalizáld a nyereséget

Jegy nélküli parkoló rendszerünk már megtalálható...

1 +
parkolóhelyen Nemzetközi áruházláncoknál
1 +
parkolóházban, üzletközpontban, szállodában és egyéb létesítményben

Partnereink

Bevásárlóközpontok

A nagy látogatószám miatt elengedhetetlen, hogy a bevásárlóközpontok a legfejlettebb parkolási rendszereket biztosítsák a vásárlóik számára. Parkolójegy nélküli megoldásunk egyszerű és gyors ki- és beléptetést biztosít a látogatók számára a parkolókba, emellett többféle parkolási díjfizetési módot is biztosít. A nyugodt vásárlási élmény a kényelmes parkolással kezdődik - hozd ki a lehető legtöbbet belőle.

Parkolásüzemeltetők

Garantáld a maximális kényelmet és biztonságot a parkolód ügyfelei számára. Parkolási megoldásunk a rendszámtábla alapján azonosítja, hogy ki akar behajtani a parkolóba, így a be- és kilépés kétszer olyan gyors, mint parkolójegy használatával lenne. Az autósok többféle fizetési mód közül választhatnak, így biztosítva a maximális ügyfél-elégedettséget.

Hotelek

Ha egy vendég jól érzi magát a kiválasztott szállodában, nagyobb valószínűséggel tér vissza egy újabb tartózkodásra, és ajánlja a szálláshelyet másoknak is. Ne hagyd, hogy a szállodai parkolási élmény negatívan befolyásolja a kiváló értékeléseket. Kamerás rendszámfelismerő rendszerünk (LPR) segítségével könnyen azonosíthatod a vendégek vagy alkalmazottak autóit, hogy a parkolás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Múzeumok, kórházak és sportközpontok

A parkolás menedzselése komoly kihívást jelent azokon a helyeken, ahol naponta sok látogató fordul meg. A rendszámfelismerővel ellátott parkolási megoldásunk 100%-os kontrollt biztosít a parkolásüzemeltetés felett. Emellett a jegy nélküli be- és kilépés és a többféle fizetési mód kényelmes parkolási élményt nyújt ügyfeleid, alkalmazottjaid és látogatóid számára.

Többet szeretnél megtudni parkoló rendszerünkről?

Töltsd le bemutatkozó anyagunkat!

A Smart Lynx parkolási rendszer brosúrájának borítója