loader image

A Smart Lynx-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a legújabb informatikai és kommunikációs technológiák segítségével fejlesszük a városi közlekedést, ezáltal támogatva az élhetőbb és egészségesebb Okos Városok létrejöttét.

Ilyenek vagyunk

Ügyfélközpontú

Kiemelkedően fontos ügyfeleink elégedettsége, így állandóan azon dolgozunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk

Agilis

A technológia folyton változik, így vele együtt mi is folyamatosan fejlesztjük okos város megoldásainkat és szolgáltatásainkat.

Professzionális

Csapatunk sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik az informatika, a távközlés, műszaki kivitelezés és az üzemeltetés területén is.

Így dolgozunk

Mindennapi munkánk során már kiépített Okos Parkolás és Forgalomszámláló rendszereinket üzemeltetjük, új Okos Parkolás és Forgalomszámláló szenzorokat telepítünk, elemezzük ezeknek a szenzoroknak az adatait, értékes információkkal látjuk el közterülettel gazdálkodó ügyfeleinket és segítjük a parkolóhelyet kereső autósokat a gyorsabb parkolásban.
Felhőalapú üzemeltetési platformunk segítségével távolról folyamatosan monitorozzuk a teljes eszközhálózatot (az Okos Parkolószenzorokat, a Forgalomszámláló szenzorokat, valamint az Utcai Forgalomirányító Kijelzőket), így egy esetleges meghibásodás, vagy egyéb okból kifolyó szolgáltatáskiesés esetén a lehető leghamarabb meg tudjuk kezdeni a probléma elhárítását.
A proaktív monitoring segítségével a rendszer megbízhatósága is folyamatosan ellenőrizhető, valamint szükség esetén finomhangolható. Igény esetén terepen végzett megbízhatósági ellenőrzéssel is kiegészítjük üzemeltetési szolgáltatásunkat, amelynek segítségével tovább optimalizálható a rendszer detektációs pontossága.
Mivel Okos Parkolási és Forgalomszámláló szenzoraink rendkívül érzékeny műszerek, így megfelelő telepítésük kritikus a rendszer működésére szempontjából. Több ezer telepített szenzorral a hátunk mögött magabiztosan állíthatjuk, hogy szakszerű és precíz telepítési folyamataink is hozzájárulnak ahhoz, hogy Okos Parkolás és Forgalomszámláló megoldásaink kiemelkedő megbízhatósággal működnek.

Csapatunk

Csicseri Márta

Ügyvezető igazgató

Király Klaudia

Kereskedelmi menedzser

Pakai Péter

Telepítési menedzser

Bozsik Balázs

Product menedzser

Tóth Anita

Kereskedelmi és marketing asszisztens

Partnereink

Érdekel Okos Város megoldásunk?