loader image

A Smart Lynx-nél elkötelezettek vagyunk az élhetőbb és egészségesebb Okos Városok létrejöttéért! 2019 óta foglalkozunk okosparkolással, és mára már több mint 6000 parkolóhelyet digitalizáltunk Budapest belvárosában az V. és XIII. kerületekben, valamint Pécsett. Szenzoraink valós időben detektálják az utcai parkolóhelyek foglaltságát, és Parker applikációnk segítségével a legközelebbi szabad helyre navigáljuk az autósokat. Így átlagosan 10 perc felesleges körözést spórolunk meg felhasználónként, és évente összesen 185 tonna CO2 kibocsátástól mentesítjük a várost.

Burkolatba fúrt eszközeink egyszerű, megfizethető és könnyen fenntartható megoldást nyújtanak az áthaladó járműforgalom számlálására is. Büszkék vagyunk rá, hogy Budapest VII. kerülete bennünket választott,  így rendszerünk monitorozhatja teljes Belső-Erzsébetváros áthaladó forgalmát 60 mérési ponton keresztül.

A közterületi parkolás mellett zárt parkolók számára is korszerű megoldást kínálunk. 2021 óta forgalmazzuk és telepítjük a pozsonyi székhelyű Triton Systems sorompós beléptető rendszerét, mely kiemelkedő pontosságú rendszámfelismeréssel és stabil működéssel emelkedik ki versenytársai közül.

Ilyenek vagyunk

Ügyfélközpontú

Kiemelkedően fontos ügyfeleink elégedettsége, így állandóan azon dolgozunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk

Agilis

A technológia folyton változik, így vele együtt mi is folyamatosan fejlesztjük okos város megoldásainkat és szolgáltatásainkat.

Professzionális

Csapatunk sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik az informatika, a távközlés, műszaki kivitelezés és az üzemeltetés területén is.

Így dolgozunk

Mindennapi munkánk során már kiépített Okos Parkolás és Forgalomszámláló rendszereinket üzemeltetjük, új Okos Parkolás és Forgalomszámláló szenzorokat telepítünk, elemezzük ezeknek a szenzoroknak az adatait, értékes információkkal látjuk el közterülettel gazdálkodó ügyfeleinket és segítjük a parkolóhelyet kereső autósokat a gyorsabb parkolásban.
Felhőalapú üzemeltetési platformunk segítségével távolról folyamatosan monitorozzuk a teljes eszközhálózatot, így egy esetleges meghibásodás esetén gyors beavatkozással biztosítjuk a rendszer stabil működését.
Privát parkolók üzemeltetőivel konzultálunk, hogy felmérjük egyedi igényeiket. Szakértő csapatunk személyre szabott megoldásokat kínál, és minden lépésben segítséget nyújt a sorompós beléptetőrendszer telepítésétől kezdve egészen a szerviz feladatok ellátásáig. Távoli hozzáféréssel rendelkezünk az eszközökhöz, így bármikor segítséget nyújthatunk beállítási vagy hibajavítási kérdésekben. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, és minden lépésben arra törekszünk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk és biztosítsuk a zavartalan parkolási élményt.

Csapatunk

Csicseri Márta

Ügyvezető igazgató

Király Klaudia

Kereskedelmi menedzser

Pakai Péter

Telepítési menedzser

Bozsik Balázs

Product menedzser

Partnereink

Érdekel Okos Város megoldásunk?