loader image

Forgalomszámláló szenzor

Mágneses Forgalomszámláló szenzoraink segítségével költséghatékony módon bárhol mérhető a gépjárműforgalom.

Sávonként telepített

Mágneses technológia

NB-IoT kommunikáció

Útburkolatba süllyesztett kialakítás

1+ év élettartam

Forgalomszámláló szenzor

Útburkolatba süllyesztett, forgalmi sávonként telepített Forgalomszámláló szenzoraink a mágneses tér mérésének segítségével állapítják meg, hogy hány gépjármű haladt át az adott ponton, így a Forgalomszámláló Dashboardon keresztül valós időben teszik könnyedén elérhetővé a városi forgalmi adatokat.

A Forgalomszámláló szenzorok pontos működési mechanizmusa (érzékelési érzékenység és adatösszegzési gyakoriság) ügyféligénynek megfelelően kalibrálható, így akár 1 percenként összegezhetők és elérhetővé tehetők a forgalmi adatok.

A Forgalomszámláló szenzorok NB-IoT hálózaton keresztül kommunikálnak, így működésükhöz nincs szükség kiegészítő hálózati elemek (például bázisállomások és átjátszók) telepítésére. E technológia segítségével biztosítható a szenzorok minden egyéb külső energiaforrás nélküli – forgalmi körülményektől is függő – átlagosan 1-2 éves élettartama.

A Forgalomszámláló szenzorok – az Okos Parkolószenzorokkal megegyező – egyedülálló burkolati kialakítással rendelkeznek, aminek köszönhetően telepítésük és lemerülés esetén történő cseréjük is könnyedén elvégezhető.

Kapcsolódó termék

Forgalomszámláló Dashboard

Érdekel Forgalomszámláló megoldásunk?