loader image

Forgalomirányító Kijelző

A környéken található szabad parkolóhelyek számát Forgalomirányító Kijelzőinken megjelenítve segítjük az autósokat a parkolás során.

Mobil kommunikáció

Kültéri és beltéri használat

Forgalomirányító Kijelző

smart-lynx-utcai-forgalomirányító-kijelző

A mobil alkalmazást épp nem használó autósok szabad parkolóhelyek irányába történő terelése céljából dinamikus, minőségi LED mátrix kijelzőket használunk, melyek valós időben jelenítik meg az egy adott területen található parkolóhelyek foglaltsági állapotát (legyen ez akár egy pontos szám, vagy a foglaltság szintje). A szabad helyek számán és/vagy elérhetőségi szintjén túl gyakorlatilag bármi megjeleníthető a többszínű LED mátrix kijelzőn (pl. időközönként megjelenő szöveges értesítések vagy logók).

A Forgalomirányító Kijelzők kihelyezésével elkerülhetők például a zsák-, vagy egyirányú utcák környékén parkolóhelyet kereső autósok által okozott torlódások, fennakadások kialakulását. Az időjárási és egyéb fizikai hatásoknak ellenálló kialakításukból kifolyólag mind kültéri, mind beltéri használatra alkalmasak. A kijelzők telepítését megkönnyíti, hogy mobil hálózaton keresztül kommunikálnak a szerverrel – csak áramforrás biztosítására van szükségük a működéshez.

A Forgalomirányító Kijelzőt magában foglaló tábla vizuális megjelenése személyre szabható, így a városi látképbe leginkább illeszkedő design alakítható ki.

Kapcsolódó termékek

Okos Parkolószenzor

Okos Parkolás Dashboard

Parker Mobil Alkalmazás

Érdekel Okos Parkolási megoldásunk?