loader image

Okos Parkolás Dashboard

Okos Parkolás Dashboardunk segítségével távolról, könnyedén követhető nyomon a parkolóhelyek kihasználtsága, mely új szintre emeli a parkolás üzemeltetés hatékonyságát.

Felhő alapú rendszer

Valós idejű és historikus statisztikák

Felhasználóbarát vizuális megjelenés

Harmadik feles API integráció

Személyre szabható riasztások

Egyedi jogosultsági körök

Okos Parkolás Dashboard

Az Okos Parkolás Dashboard által megjelenített valós idejű és historikus parkolóhely-foglaltsági adatokat kielemezve létfontosságú statisztikai információk válnak elérhetővé a parkolásüzemeltetés számára, aminek segítségével hatékonyabbá tehető az üzemeltetés, valamint az infrastruktúra kihasználtsága.

Az interaktív, térképalapú, valós idejű és historikus adatmegjelenítés segítségével könnyedén megfigyelhetők és kielemezhetők a parkolóhelyek kihasználtságát érintő trendek, ezekhez alkalmazkodva pedig optimalizálhatók az üzemeltetési folyamatok, melyek a személyre szabható riasztások alkalmazásával még magasabb szintre emelhetők.

Az Okos Parkolás Dashboard-on elérhető előre definiált statisztikai kimutatások magukban foglalják az átlagos parkolási időt, a parkolási események számát, a kihasználtsági arányt, valamint parkolási események hossza szerinti eloszlását, de igény szerint módosíthatók a már meglévő statisztikai kimutatások és akár új, egyedi lekérdezések is létrehozhatók.

Annak érdekében, hogy mindenki csak a számára fontos adatokhoz férjen hozzá, egyedi jogosultsági körök alakíthatók ki az ügyféligényeknek megfelelően.

A nyersadatok, valamint a statisztikai kimutatások is könnyedén exportálhatók, így könnyen készíthető a segítségükkel bármilyen döntéshozói anyag, prezentáció vagy riport, de akár harmadik feles rendszerekbe (például meglévő parkolásüzemeltetési rendszer) is könnyedén integrálhatók.

Kapcsolódó termékek

Okos Parkolószenzor

Forgalomirányító Kijelző

Parker Mobil Alkalmazás

Érdekel Okos Parkolási megoldásunk?