loader image

Parker, az Okos Parkolás app

A Parker applikáció segítségével élmény a parkolás, hiszen használatával bármikor könnyen megtalálod a szabad parkolóhelyeket és még a mobilparkolás elindításában is segít.

Felhasználóbarát

Térképes megjelenítés

Parkolóhely-típusok szerinti szűrés

Parkolási zónaadatok

Mobilparkolás indítása

Töltsd le a Parker parkoló alkalmazást!

Az utcai parkolás sosem volt még ilyen egyszerű. A Parker parkoló alkalmazás segítségével nem kell feleslegesen szabad parkolóhelyet keresve keringened, hisz a térképen akár útszakasz-, akár parkolóhely-szinten folyamatosan ellenőrizheted, hol vannak épp szabad helyek.

Amennyiben kifejezetten mozgáskorlátozott helyet, elektromos töltőt, vagy rakodóhelyet keresel, a Parkerben könnyedén beállíthatod, hogy csak azok a parkolóhelyek jelenjenek meg térképen, amelyek számodra valóban fontosak.

A Parkerben megtalálhatók az aktuális zónaadatok, valamint akár 5 különböző rendszámot is el tudsz menteni, így a mobilparkolást is könnyedén elindíthatod a segítségével.

Csak keress rá, vagy koppint a térképen az úticélodra, navigálj oda egy szabadon választott alkalmazással és válts vissza a Parkerre, hogy lásd hol vannak a szabad helyek a környéken.

Kapcsolódó termékek

Okos Parkolószenzor

Forgalomirányító Kijelző

Okos Parkolás Dashboard

Érdekel Okos Parkolási megoldásunk?