loader image

Részt vettünk a 2020-as IoT Live Show rendezvényen!

Smart-Lynx-IoT-Live-Show

Idén szeptember 17-én került először megrendezésre az IoT Live Show Budapesten, amelyen összesen 15 hazai vállalat mérte össze legújabb IoT fejlesztéseit. Az eseményen cégünk, a Smart Lynx Kft. partnerével, az Intelliport Solutions Kft.-vel közösen vett rész, ahol okos parkolási megoldásunkat mutattuk be az érdeklődők számára.

A rendezvény szlogenjének („Mi nem csak beszélünk róla, hanem meg is mutatjuk működés közben!”) megfelelően, csak olyan szereplők vehettek részt kiállítóként és előadóként, akik olyan IoT megoldással rendelkeznek, amely nem csak koncepció- vagy prototípus szinten van jelen, hanem jelenleg is folyamatosan értéket teremt már meglévő ügyfelei, valamint felhasználói számára.

Az IoT Live Show-n – a többi szereplőhöz hasonlóan – a Smart Lynx is egy 2 perces élő termékbemutató keretében ismertethette okos parkolási megoldása felépítését és működését, majd ezt követően egy 10 perces előadás során részletesebben bemutathattuk szolgáltatásuk hasznosságát és további fontos részleteit.

2 perces termékbemutatónk itt tekinthető meg:

10 perces előadásunk itt tekinthető meg:

Érdekel okos Város megoldásunk?

Legfrissebb posztjaink